Video Dragnea, către premierul Irlandei: România nu susţine plafonarea subvenţiilor către fermieri

Preşedintele Camerei Deputaţilor Liviu Dragnea a afirmat că i-a transmis premierului Irlandei, Leo Varadkar, în cadrul discuţiilor de marţi la Parlament, că România nu susţine plafonarea subvenţiilor şi a plăţilor directe către fermieri, deoarece ar fi "o lovitură devastatoare pentru agricultură".

356 afișări

Liderul social-democrat a mai spus că a fost abordat şi subiectul Brexit şi că i-a transmis premierului Irlandei că speră ca acest proces să se finalizeze cu respectarea drepturilor şi obligaţiilor de ambele părţi.

"Punctul nostru de vedere este că aceste negocieri trebuie să se finalizeze printr-un raport corect între drepturi şi obligaţii de ambele părţi. Marea Britanie a avut şi are în continuare contribuţii serioase la politica externă, la politica de apărare şi trebuie să colaborăm în continuare, dar trebuie să se respecte independenţa Uniunii Europene şi, de asemenea, foarte important este ca vocea negocierii din partea UE să fie una unică şi coerentă", a conchis Dragnea.

Premierul Irlandei, Leo Varadkar a efectuat marţi o vizită la Bucureşti, unde a avut întâlniri şi cu preşedintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni şi cu prim-ministrul Viorica Dăncilă la Guvern.

Înapoi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Înapoi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici