Electrica Serv a disponibilizat în acest an circa 1.400 de salariaţi, cu plăţi compensatorii

Electrica Serv, filiala de întreţinere şi servicii a Electrica SA, a disponibilizat de la începutul anului, cu plăţi compensatorii, circa 1.400 de salariaţi, măsură inclusă în procesul de divizare a societăţii.

186 afișări
Imaginea articolului Electrica Serv a disponibilizat în acest an circa 1.400 de salariaţi, cu plăţi compensatorii

Electrica Serv a disponibilizat în acest an circa 1.400 de salariaţi, cu plăţi compensatorii (Imagine: Gabriela Dobos/Mediafax Foto)

"De la începutul anului 2011 am externalizat aproximativ 1.400 de angajaţi, cu acordul sindicatelor şi cu plăţi compensatorii. Electrica Serv are acum în jur de 7.000 de salariaţi", a declarat agenţiei MEDIAFAX directorul general al Electrica, Ioan Folescu.

În 2008 şi 2009 din Electrica Serv au mai plecat 1.700 de angajaţi, pentru eficientizarea activităţii societăţii.

Intenţiile autorităţilor de eficientizare, reorganizare sau privatizare a Electrica Serv datează încă din 2007.

Planul de divizare a Electrica Serv a fost elaborat anul trecut de Ministerul Economiei, acţionarul majoritar al Electrica SA.

Electrica Serv va fi divizată în cinci firme de servicii, care vor avea ca obiect de activitate derularea de lucrări utilitare pentru electricitate şi telecomunicaţii.

Electrica are operaţiuni de distribuţie şi furnizare a energiei electrice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici