Elon Musk a devenit al patrulea miliardar al lumii

  • Cel mai bogat om din lume este Jeff Bezos, fondatorul Amazon, care valorează 188 miliarde de dolari
  • Elon Musk are o avere de 84,8 miliarde de dolari, care îl plasează pe locul 4 în topul celor mai bogaţi oameni din lume
  • Elon Musk este la o distanţă de 15 miliarde de dolari de Mark Zuckerberg, care ocupă locul 3
3048 afișări
Imaginea articolului  Elon Musk a devenit al patrulea miliardar al lumii

Elon Musk a devenit al patrulea miliardar al lumii

Elon Musk, fondatorul Tesla, este acum al patrulea cel mai bogat om din lume. Acţiunile Tesla au crescut luni cu 11%, informează Bloomberg. Cifra record i-a adus lui Musk un plus de avere de 7,8 miliarde de dolari.

Elon Musk are o avere de 84,8 miliarde de dolari, care îl plasează la 15 miliarde de dolari distanţă de Mark Zuckerberg, a treia cea mai bogată persoană din lume.

Doar în acest an averea lui Musk a crescut cu 57,2 miliare de dolari, a doua cea mai mare creştere după Amazon. Jeff Bezos, fondatorul Amazon şi cel mai bogat om din lume a acumulat 73 de miliarde de dolari în 2020, iar acum Amazon valorează 188 miliarde.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici