Fond pentru Ministerul Sănătăţii de îmbunătăţirea calităţii serviciilor publice din sistemul sanitar, de 7 milioane de lei

Ministerul Sănătăţii beneficiază de un fond de 7 milioane de lei pentru îmbunătăţirea calităţii şi eficienţei serviciilor publice din sistemul sanitar românesc, prin sprijinirea procesului de descentralizare sectorială, promovarea integrităţii şi a responsabilităţii în cheltuirea fondurilor publice.

157 afișări
Imaginea articolului Fond pentru Ministerul Sănătăţii de îmbunătăţirea calităţii serviciilor publice din sistemul sanitar, de 7 milioane de lei

Fond pentru Ministerul Sănătăţii de îmbunătăţirea calităţii serviciilor publice din sistemul sanitar, de 7 milioane de lei (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Proiectul "Bună Guvernare prin Integritate şi Responsabilitate în Sistemul de Sănătate Românesc" - SMIS 35002, lansat miercuri, este implementat de Ministerul Sănătăţii, în colaborare cu Asociaţia pentru Implementarea Democraţiei, în perioada noiembrie 2011 - noiembrie 2013 şi este co-finanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional "Dezvoltarea Capacităţii Administrative".

Obiectivul general al proiectului este îmbunătăţirea calităţii şi eficienţei serviciilor publice din sistemul sanitar românesc prin sprijinirea procesului de descentralizare sectorială şi promovarea integrităţii şi a responsabilităţii în cheltuirea fondurilor publice.

Proiectul este co-finanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional "Dezvoltarea Capacităţii Administrative", iar bugetul total al acestuia este de 7.011.560,70 lei (aproximativ 1,6 milioane de euro), din care asistenţa financiară nerambursabilă reprezintă 5.959.826,60 lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici