Fondul Proprietatea a cerut insolvenţa World Trade Center

Fondul Proprietatea (FP) a solicitat la Tribunalul Bucureşti deschiderea insolvenţei împotriva World Trade Center, la care este acţionar, pentru recuperarea unei creanţe.

55 afișări
Imaginea articolului Fondul Proprietatea a cerut insolvenţa World Trade Center

Fondul Proprietatea a cerut insolvenţa World Trade Center

Solicitarea a fost înregistrată la tribunal vineri, 4 aprilie, iar instanţa a stabilit ca primul termen să fie pe 21 iunie.

Fondul este acţionar la World Trade Center, cu un pachet reprezentând 19,9% din titlurile companiei.

În perioada martie - septembrie 2010, Fondul Proprietatea a avut sediul într-o clădire deţinută de World Trade Center. După ce Franklin Templeton a preluat administrarea FP, în luna septembrie a anului trecut, sediul a fost mutat în aceeaşi clădire cu biroul din România al Templeton.

Până la transmiterea acestei ştiri, Fondul Proprietatea nu a răspuns la solicitarea MEDIAFAX de a prezenta detalii legate de cererea de insolvenţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici