Gică Popescu, omul de afaceri cu un plan de 20 mil. euro pentru un hotel: Acum semnalele din piaţă sunt mai bu­ne

Fostul fotbalist Gică Popescu, 45 de ani, ale cărui câştiguri din fotbal au fost estimate între 10 şi 20 mil. dolari, spune că până la sfâr­şitul lunii mai va demara lu­cră­rile de construcţie la hote­lul de patru stele pe un teren cumpărat în 2007 în apro­piere de Primăria Sectorului 1 din Capitală.

Gică Popescu (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

Proiectul hotelului a fost anunţat în urmă cu patru ani, însă în urmă cu o săptă­mâ­nă a fost semnat contractul cu lanţul hote­lier inter­na­ţional Marriott, care a apro­bat începe­rea dez­voltării acestui hotel sub brandul Courtyard Marriott.

"Acum semnalele din piaţă sunt mai bu­ne. Pot spune că «soba» este deja călduţă, după ce în 2009 şi 2010 a fost congelată. Este nevoie de timp până când soba va deveni fier­binte şi sper ca atunci când vom deschide ho­telul, prin 2014, să ajungă la acest nivel", spune el într-un inter­viu acordat ZF.

Citeşte mai multe despre Gică Popescu pe www.zf.ro
comenteaza si tu Momentan sunt 1 comentarii
Taguri:
gica popescu ,
afaceri ,
hotel
COMENTARII
  • sylla 5 mai 2012

    http://www.youtube.com/watch?v=VeYl3yoFyxs&feature=related.TRIPLU AAA+.MAI TAIE DIN ELE ,DA_LE DREEEACUUU,DOAMNEEEE,D_ZEEEULEEE,PUPATI_A_S CRUCEA STEAUA SEMILUNA ROATA TAAAAA,,AOOOOLEEEEEUUUUU,VALELEEEEUUU,TOT BNR E +curtea de conturi..audit financiar.caiete de sarcini..extrase de cont.TAXAREA SI…

  • vezi toate comentariile
COMENTEAZĂ ŞI TU
Eroare: Câmpurile marcate cu roşu nu sunt valide!
Comentariul a fost adǎ ugat!

Cod captcha invalid!

Introdu numǎrul din imagine:

* Faceţi click pe imagine pentru a genera alt numǎr
ŞTIRILE ZILEI
Versiunea: mobil  |  completa
ULTIMA ORĂ
Ce părea doar un zvon a devenit realitate. Anunţul neaşteptat facut de Gabriela Firea în direct