Guvernul majorează o taxă pentru companiile din energie şi telecom, din 2019

Taxele pentru firmele din energie şi telecom se vor majora de anul viitor, reiese dintr-o declaraţie făcută marţi de Eugen Teodorovici, ministrul Finanţelor Publice, la Guvern.

2934 afișări
Imaginea articolului Guvernul majorează o taxă pentru companiile din energie şi telecom, din 2019

Firmele din energie şi telecom vor avea de plătit o taxă de 3% din cifra de afaceri, din 2019

„În energie şi telecomunicaţii, se majorează taxele ANCOM şi ANRE la 3%”, a precizat Teodorovici, în cadrul unei declaraţii de presă.

Mai exact, această taxă este de 3% din cifra de afaceri realizată de firmele din domeniul energiei electrice şi termice, precum şi de firmele din telecomunicaţii.

În plus, Executivul va impune un nivel minim pentru licitaţiile 3G, 4G şi 5G, începând de anul viitor, care este corelat şi cu numărul de ani pentru care se solicită acea licenţă.

Aceste taxe minime vor varia între 2% şi 4% din cifra de afaceri din anul precedent prelungirii, care va fi înmulţită cu numărul de ani pentru care se acordă licenţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici