Honda recheamă 1,35 milioane de maşini Fit

Compania niponă Honda Motor a anunţat, joi, că va rechema 1,35 milioane de maşini Fit, din clasa subcompactă, pentru remedierea unei probleme la instalaţia electrică a farurilor.

11 afișări
Imaginea articolului Honda recheamă 1,35 milioane de maşini Fit

Honda recheamă 1,35 milioane de maşini Fit (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Până în prezent nu a fost identificat niciun accident cauzat de aceast defect, a afirmat un purtător de cuvânt al companiei.

Din cele 1,35 milioane de maşini rechemate la nivel mondial, 735.000 au fost vândute în Japonia, 385.000 în Europa, unde modelul este numit Jazz, şi 143.000 în Statele Unite.

Procesul de rechemare din Japonia va costa aproximativ 3,6 miliarde de yeni (43 milioane de dolari) şi va avea un efect neglijabil în rezultatele financiare ale companiilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici