În iunie a fost înregistrat în România primul Rolls Royce din ultimele 18 luni, model de 340.000 euro

În luna iunie a fost înmatriculat în România primul Rolls Royce din ultimul an şi jumătate, un model Phantom Coupe, potrivit datelor Direcţiei Regim Permise Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV), în Europa maşina putând fi achiziţionată la preţul de 340.000 de euro.

60 afișări
Imaginea articolului În iunie a fost înregistrat în România primul Rolls Royce din ultimele 18 luni, model de 340.000 euro

În iunie a fost înregistrat în România primul Rolls Royce din ultimele 18 luni, model de 340.000 euro (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Maşina de lux nu a fost vândută prin reprezentantul mărcii în România, Automobile Bavaria.

Dacă în 2008 au fost înregistrate 12 maşini ale mărcii britanice, anul trecut nu a fost înmatriculată niciuna.

Rolls Royce Phantom Coupe este un model care cântăreşte 2,6 tone, iar motorul de 6,75 litri propulsează maşina de la 0 la 100 de kilometri în 5,6 secunde.

Constructorul britanic a vândut în primele cinci luni ale anului aproape 700 de unităţi, la nivel mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici