Ion Ţiriac: Defectul guvernării actuale? Este de coaliţie

Omul de afaceri Ion Ţiriac a declarat, în emisiunea "După 20 de ani", difuzată, duminică, de Pro TV, că defectul acestei guvernări constă în faptul că este de coaliţie, opinând că, dacă Executivul ar fi condus de un singur partid, ar putea lua toate deciziile importante fără a mai exista discuţii.

36 afișări
Imaginea articolului Ion Ţiriac: Defectul guvernării actuale? Este de coaliţie

Ion Ţiriac: Defectul guvernării actuale? Este de coaliţie (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Ţiriac a apreciat că este foarte greu să guvernezi în coaliţii, fiind nevoie de un singur partid care să conducă ţara, relatează "Ziarul Financiar".

Dacă Guvernul ar fi condus de un singur partid, acesta ar putea lua toate deciziile importante fără a mai exista discuţii, a adăugat el.

Omul de afaceri a mai spus că acest guvern este unul ciudat, pentru că un guvern normal ar fi trebuit să ia măsuri nepopulare încă din ianuarie.

În opinia sa, Guvernul nu trebuia să se împrumute la nesfârşit doar pentru a face faţă unei situaţii de moment, pentru că va continua să o facă până nu va mai avea cum să o facă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici