Majoritatea germanilor sunt convinşi că zona euro nu a depăşit criza

O majoritate covârşitoare a germanilor (96 la sută) apreciază că criza din zona euro nu a fost depăşită, conform unui sondaj al Institutului Forsa realizat pentru revista Stern.

339 afișări
Imaginea articolului Majoritatea germanilor sunt convinşi că zona euro nu a depăşit criza

Majoritatea germanilor sunt convinşi că zona euro nu a depăşit criza (Imagine: Shutterstock)

Doar 3 la sută asigură că problemele cu care s-a confruntat zona euro sunt acum rezolvate, conform acestui studiu.

O mie de persoane au fost intervievate între 18 şi 19 octombrie.

Slăbiciunile economiei anumitor state din zona euro apasă asupra economiei germane. Conform ministerului de Finanţe, economia va încetini semnificativ în ultimul trimestru al lui 2012 sau chiar se va contracta, conform Bundesbank.

Guvernul german prevedea o creştere pentru anul 2012 de 0,8 la sută.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici