Marian Sârbu, votat de plenul reunit al Parlamentului pentru funcţia de prim-vicepreşedinte al ASF

Fostul ministru al Muncii din partea PSD şi fost preşedinte UNPR Marian Sârbu a fost votat, luni, în funcţia de prim-vicepreşedinte al Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), întrunind 284 de opţiuni favorabile şi 52 "împotrivă", acesta urmând să preia funcţia deţinută de Daniel Dăianu.

208 afișări
Imaginea articolului Marian Sârbu, votat de plenul reunit al Parlamentului pentru funcţia de prim-vicepreşedinte al ASF

Marian Sarbu (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Din 386 de parlamentari prezenţi, şi-au exprimat votul 336 de senatori şi deputaţi.

Marian Sârbu a primit 284 de voturi favorabile şi 52 de voturi "împotrivă", pentru funcţia de prim-vicepreşedinte al ASF.

Cornel Coca Constantinescu a înregistrat 283 de voturi "pentru" şi 53 de voturi "împotrivă", pentru o poziţie neexecutivă în Consiliul Autorităţii de Supraveghere Financiară, în locul lui Marian Mârzac, care a demisionat recent.

Marian Sârbu urmează să preia în cadrul ASF funcţia deţinută anterior de Daniel Dăianu, acesta demisionând pentru a candida pentru o poziţie în CA al BNR. Dăianu a primit luni votul Parlamentului pentru o funcţie de membru în Consiliul de Administraţie al BNR.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici