Mega Image deschide încă două magazine în Bucureşti

Mega Image, parte a retailerului belgian Delhaize, ajunge la o reţea de 200 de magazine în România, după deschiderea sâmbătă a două unităţi în Bucureşti.

318 afișări
Imaginea articolului Mega Image deschide încă două magazine în Bucureşti

Mega Image deschide încă două magazine în Bucureşti (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Shop&Go Pache Protopopescu va avea o suprafaţă de vânzare de aproximativ 93 metri pătraţi, iar Shop&Go Decebal 12 are 91 metri pătraţi.

"Cu deschiderea celor două noi magazine Shop&Go, Mega Image ajunge la o reţea de 200 de magazine, din care 136 Mega Image şi 64 Shop&Go, reîntărindu-şi astfel poziţia de cel mai mare lanţ de supermarketuri din România", se arată într-un comunicat al retailerului.

Mega Image va mai deschide încă două magazine până la finalul lunii februarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici