Mega Image deschide patru noi magazine şi ajunge la o reţea de 461 de unităţi

Lanţul de supermarketuri Mega Image deschide patru noi magazine, trei în Ilfov şi unul în judeţul Giurgiu, toate în formatul Shop&Go, iar reţeaua retailerului urcă astfel la 461 de locaţii la nivel naţional.

426 afișări
Imaginea articolului Mega Image deschide patru noi magazine şi ajunge la o reţea de 461 de unităţi

Mega Image deschide patru noi magazine şi ajunge la o reţea de 461 de unităţi (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

În Ilfov, Mega Image a deschis magazine în comunele Dobroeşti şi 1 Decembrie, precum şi în satul Fundeni, se arată într-un comunicat al companei. Suprafeţele sunt cuprinse între 73 şi 154 de metri pătraţi.

Un al patrulea magazin, cu suprafaţă de 89 de metri pătraţi, va fi deschis marţi în comuna Floreşti - Stoeneşti, din judeţul Giurgiu.

Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România cu o reţea care cuprinde în prezent 461 de magazine în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image (210), Shop&Go (248), AB COOL FOOD (1), Gusturi Romaneşti (2).

Mega Image face parte din Delhaize Group, retailer internaţional înfiinţat în 1867 în Belgia care operează în prezent pe trei continente.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici