Mega Image deschide trei supermarketuri în Bucureşti, ajungând la 314 magazine

Mega Image, parte a grupului belgian Delhaize, deschide trei noi magazine în Bucureşti şi ajunge la o reţea naţională de 314 de supermarketuri, a anunţat miercuri retailerul.

155 afișări
Imaginea articolului Mega Image deschide trei supermarketuri în Bucureşti, ajungând la 314 magazine

Mega Image deschide trei supermarketuri în Bucureşti, ajungând la 314 magazine (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Două magazine Shop&Go vor fi deschise miercuri, unul pe Bd. Iuliu Maniu, în sectorul 6, având o suprafaţă de vânzare de aproximativ 87 mp, iar al doilea pe Calea Călăraşi, în sector 3, cu o suprafaţă de vânzare de aproximativ 94 mp.

Vineri, retailerul va deschide un alt magazin pe str. Chitilei, sector 1, unitate cu o suprafaţă de vânzare de aproximativ 90 mp.

"Mega Image îşi extinde în mod constant reţeaua de magazine, ajungând la 314 de locaţii şi pătrunde astfel tot mai mult în proximitate, devenind unul din cei mai puternici jucători din retail ce se aproprie din ce în ce mai mult de clienţi", se arată într-un comunicat.

Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 314 de magazine în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Piteşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image (169), Shop&Go (144), AB COOL FOOD (1).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici