Michelin transferă activităţile subsidiarei din Grecia în România

Producătorul francez de anvelope Michelin a anunţat miercuri închiderea subsidiarei din Grecia, după 34 de ani de activitate, şi transferarea operaţiunilor acesteia în România.

1066 afișări
Imaginea articolului Michelin transferă activităţile subsidiarei din Grecia în România

Michelin transferă activităţile subsidiarei din Grecia în România

Compania a precizat într-un comunicat adresat asociaţilor din Grecia că activităţile din această ţară vor fi transferate în România, în cadrul reorganizării comerciale şi de management a operaţiunilor Michelin în Europa Centrală şi de Sud-Est, relatează publicaţia elenă Kathimerini.

Michelin, care are fabrici şi în România, a avertizat luni că operaţiunile din Europa suferă din cauza supracapacităţii de producţie, precizând că nu exclude nicio variantă pentru adaptarea la declinul de pe piaţa auto europeană, a relatat Les Echos.

Grupul francez deţine 40 fabrici în Europa şi are 64.000 de angajaţi pe continent.

În România, Michelin operează două fabrici producătoare de anvelope auto, la Floreşti (Prahova) şi Zalău (Sălaj), aprovizionate cu cord metalic de uzina Zalău Cord.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici