Ministrul francez al Economiei: Franţa va avea în 2020 cea mai gravă recesiune de după încheierea celui de-al II-lea Război Mondial

Franţa se va confrunta anul acesta cu cea mai gravă recesiune economică de după al II-lea Război Mondial, din cauza restricţiilor antiepidemice, anunţă ministrul francez al Economiei, Bruno Le Maire.

863 afișări
Imaginea articolului Ministrul francez al Economiei: Franţa va avea în 2020 cea mai gravă recesiune de după încheierea celui de-al II-lea Război Mondial

Ministrul Economiei: Franţa va avea în 2020 cea mai gravă recesiune de după cel de-al II-lea Război Mondial

Economia Franţei va avea în 2020 cea mai gravă recesiune de după încheierea celui de-al II-lea Război Mondial, în contextul restricţiilor antiepidemice, a declarat luni Bruno Le Maire, ministrul Economiei, în cursul unei audieri în Senat.

"Cele mai scăzute cifre ale creşterii economice de după 1945 au fost în Franţa de minus 2,2%, în 2009, după marea criză financiară din 2008". Anul acesta, "vom fi, aparent, mult sub minus 2,2%", a declarat Bruno Le Maire.

Adminisraţia Emmanuel Macron a instituit restricţii dure privind deplasările, în contextul epidemiei de coronavirus, afectând grav activităţile economice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici