Modificări de urgenţă ale Codului fiscal. Care va fi impactul pentru mediul de business

Reprezentanţi ai Ministerului Finanţelor, consultanţi fiscali şi oameni de afacerii au dezbătut ieri principalele modificări aduse legislaţiei fiscale şi consecinţele lor la conferinţa ZF "Modificări de urgenţă ale Codului fiscal. Care va fi impactul pentru mediul de business", realizată în parteneriat cu casa de avocatură NNDKP şi firmele de consultanţă fiscală PWC şi Scot.

30 afișări
Imaginea articolului Modificări de urgenţă ale Codului fiscal. Care va fi impactul pentru mediul de business

Modificări de urgenţă ale Codului fiscal. Care va fi impactul pentru mediul de business (Imagine: Thomas Dan/Mediafax Foto)

Dan Lazăr, secretar de stat în Ministerul Finanţelor responsabil cu politica fiscală, a dat asigurări că nu este planificată modificarea TVA sau a cotei unice în acest an. În ceea ce priveşte normele de aplicare a ordonanţei privind veniturile nedeclarate, finalizarea este prevăzută pentru sfârşitul lunii februarie. Dragoş Bogdan, vicepreşedinte ANAF la departamentul de control financiar-fiscal, a amintit de asistenţa primită de la FMI şi Comisia Europeană pentru definitivarea acestor norme.

Citeşte mai multe despre impactul modificării codului fiscal asupra mediului business pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici