New Yorker deschide joi un magazin în Galaţi

Retailerul german de modă New Yorker deschide joi un nou magazin în România, în centrul comercial Galaţi Shopping City, pe o suprafaţă de 770 metri pătraţi.

445 afișări
Imaginea articolului New Yorker deschide joi un magazin în Galaţi

New Yorker deschide joi un magazin în Galaţi (Imagine: Mircea Roşca / Mediafax Foto)

În prezent, New Yorker deţine o reţea de 27 de magazine pe piaţa locală.

New Yorker este prezent în România din anul 2007, primul magazin fiind deschis la Cluj-Napoca. Cel mai mare magazin este în Arad, având o suprafatţă de aproximativ 1.500 de metri pătraţi.

Cu peste 1.000 sedii în 39 de ţări, New Yorker aparţine uneia dintre principalele companii de modă pentru tineri din Europa. Gama New Yorker este formată din mărcile proprii: Fishbone, Fishbone Sister (îmbrăcăminte sportivă şi de stradă), Amisu (îmbracaminte elegantă pentru femei), gama trendy şi casual pentru bărbaţi numită Smog şi Censored (lenjerie şi costume de baie).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici