Niţă către directorii din minister: Să facem lucrurile rapid, dacă amânaţi, nu-mi sunteţi prieteni

Ministrul delegat al Energiei, Constantin Niţă, a declarat sâmbătă, adresându-se directorilor din minister, că este un om al dialogului, dar nu are timp, iar dacă le cere să facă ceva, aşteaptă o reacţie rapidă.

238 afișări
Imaginea articolului Niţă către directorii din minister: Să facem lucrurile rapid, dacă amânaţi, nu-mi sunteţi prieteni

Constantin Niţă (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Sunt un om al dialogului, dar nu prea am timp. Vreau să facem lucrurile rapid. Dar dacă mă duceţi cu trei zile, o săptămână, nu-mi sunteţi prieteni", a afirmat Niţă, la preluarea şefiei ministerului de la fosta conducere a instituţiei.

Constantin Niţă, propus pentru funcţia de ministru delegat pe lângă Ministerul Energiei, a primit vineri votul favorabil al comisiilor parlamentare.

Niţă a fost audiat de Comisia pentru industrii de la Camera Deputaţilor şi de Comisia Econonomică, de Industrii şi Servicii şi de Comisia pentru Privatizare de la Senat.

După audierea sa de către membrii celor patru comisii parlamentare, Niţă a primit 57 de voturi "pentru", 11 voturi "împotrivă".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici