O companie auto indiană a lansat două modele de motocicletă. Acţiunile au crescut la un nivel record

O companie auto din India a lansat miercuri două modele de motocicletă. Anunţul a fost bine primit pe piaţa de profil, acţiunile firmei urcând rapid la un nivel record, potrivit Reuters.

1427 afișări
Imaginea articolului O companie auto indiană a lansat două modele de motocicletă. Acţiunile au crescut la un nivel record

Sursa foto: Twitter

Compania indiană Bajaj Auto a lansat miercuri două motociclete Triumph fabricate pe plan local, la două zile după ce Hero MotoCorp a prezentat un model Harley realizat tot în India.

Lansarea celor două modele, realizate în parteneriat cu Triumph Motorcycles din Marea Britanie, a făcut ca acţiunile Bajaj Auto să atingă un nivel record de 4.900 de rupii.

Triumph Speed 400 va avea un preţ de 233.000 de rupii (2.834 de dolari), a declarat Bajaj Auto. Preţul pentru a doua motocicletă, Scrambler 400X, nu a fost dezvăluit.

Ultimele evoluţii vor creşte concurenţa pe piaţa indiană dominată de compania Eicher. Modelele lansate în această săptămână se adresează în special populaţiei urbane. India este una dintre cele mai mari pieţe de desfacere pentru vehiculele pe două roţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici