O mare companie care a împânzit cu telefoane piaţa românească face concedieri în Suedia

  • Compania suedeză Ericsson face concedieri în Suedia.
  • Producătorul de reţele de telefonie mobilă din lume a anunţat că va renunţa la 1.200 de oameni.
  • Concedierile fac parte din strategia de reducere a cheltuielilor.
3775 afișări
Imaginea articolului O mare companie care a împânzit cu telefoane piaţa românească face concedieri în Suedia

O mare companie care împânzea cu telefoane piaţa românească face concedieri în Suedia

Ericsson a anunţat luni că va concedia aproximativ 1.200 de angajaţi în Suedia, ca parte a reducerilor de costuri anunţate la începutul acestui an, potrivit CNBC.

Reprezentanţii companiei au invocat problemele de pe piaţă şi vânzările în scădere.

După câţiva ani de cerere mare pentru echipamente 5G, achiziţiile de către furnizorii de telecomunicaţii au încetinit, ceea ce a determinat firme precum Ericsson şi Nokia să concedieze mii de angajaţi pentru a face economii.

Compania a început negocierile cu sindicatele.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici