Orange România a lansat un serviciu de telefonie fixă, cu tarife de la trei euro pe lună

Orange România a lansat, miercuri, un serviciu de telefonie fixă pentru clienţii rezidenţiali şi companii, costul unui abonament fiind de la trei euro, fără TVA, a anunţat operatorul de telefonie mobilă.

122 afișări
Imaginea articolului Orange România a lansat un serviciu de telefonie fixă, cu tarife de la trei euro pe lună

Orange România a lansat un serviciu de telefonie fixă, cu tarife de la trei euro pe lună (Imagine: Andrei Michailov/Mediafax Foto)

Serviciul Fix pentru utilizatorii individuali include până la 240 de minute pentru convorbiri în orice reţea fixă naţională şi 240 de mesaje scrise în reţeaua Orange.

Abonamentele Fix au tarife lunare de 3, 5 şi, respectiv, 7 euro, fără TVA.

Clienţii care au deja un abonament de telefonie mobilă la Orange şi achiziţionează serviciul Fix beneficiază de convorbiri gratuite nelimitat între numarul fix şi cel de mobil, indiferent de numărul care apelează (fix sau mobil).

Cu Office Fix, clienţii juridici pot efectua convorbiri la tarife de 0,01 euro/minut pentru apeluri în flota de mobile Orange şi tarife speciale pentru convorbiri în reţelele fixe naţionale şi internaţionale.

Abonamentele lunare Office Fix sunt disponibile în variante de 7, 8 şi respectiv 14 euro, fără TVA.

Totodată, utilizatorii serviciului de telefonie fixă Orange au acces la numeroase servicii suplimentare, cum ar fi mesagerie vocală, Cronos (verificare costurilor), apel în aşteptare, apel reţinut pe linie, identificare apelant sau resticţionare identitate.

Pachetul de activare a noului serviciu include un telefon fix ZTE WP623 şi o cartelă SIM Orange.

Pentru a folosi serviciul, clienţii trebuie să introducă SIM-ul în telefonul fix şi să îşi definească zona fixă de la birou sau de acasă prin apel la numărul 7999, chiar din locul din care vor utiliza serviciul de telefonie fixă.

Zona fixă poate fi schimbată la cerere, prima schimbare este gratuită, iar următoarele costă doi euro, fără TVA.

Numerele alocate serviciului de telefonie fixă Orange au formatul 0374 XX XX XX.

În octombrie 2007, Orange România a lansat primul pachet de servicii integrat, Home&Office Pack, care oferă telefonie fixă, internet şi telefonie mobilă atât companiilor, cât şi utilizatorilor individuali.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici