Orientul Mijlociu devine unul dintre cele mai aprige câmpuri de luptă pentru marii manageri de averi

Orientul Mijlociu devine unul dintre cele mai aprige câmpuri de luptă pentru marii manageri de averi ai lumii. Goldman Sachs angajează bancheri de la Credit Suisse în campania de consolidare a prezenţei grupului în lumea arabă.

1097 afișări
Imaginea articolului Orientul Mijlociu devine unul dintre cele mai aprige câmpuri de luptă pentru marii manageri de averi

Orientul Mijlociu devine unul dintre cele mai aprige câmpuri de luptă pentru marii manageri de averi

JPMorgan şi Deutsche Bank urmăresc o viitoare extindere a afacerilor în regiune.

Goldman Sachs Group Inc. a angajat un trio de bancheri de la Credit Suisse, în timp ce îşi consolidează prezenţa în Orientul Mijlociu, o zonă care devine un centru de interes pentru bogaţii lumii în domeniul administrării averilor, raportează Bloomberg, citat de ZF.

Fahad Alebrahim se alătură firmei de pe Wall Street pentru a direcţiona administrarea operaţiunilor din Kuweit, după ce anterior a lucrat ca director general în segmentul de clienţi strategici al băncii elveţiene, potrivit unei persoane care are cunoştinţă despre acest lucru. Consilierii în domeniul averilor Arvind Gulati şi Anthony Hage se vor alătura lui Alebrahim, conform persoanei în cauză, care a cerut să nu fie identificată deoarece detaliile nu sunt publice.

Reprezentanţii Goldman şi Credit Suisse au refuzat să comenteze. Alebrahim, Gulati şi Hage nu au răspuns imediat la întrebările lansate de Bloomberg.

Orientul Mijlociu devine rapid unul dintre principalele câmpuri de luptă la nivel mondial pentru cei mai mari manageri de averi ai lumii, numai Emiratele Arabe Unite urmând să atragă 4.500 de noi milionari în acest an, potrivit companiei de consultanţă Henley & Partners. JPMorgan Chase & Co. şi Deutsche Bank AG se numără printre băncile care vizează regiunea pentru o creştere viitoare.

De asemenea, un număr extins de entităţi bancare recrutează bancheri de la Credit Suisse, în timp ce UBS Group AG pune în aplicare una dintre cele mai mari fuziuni din istoria finanţelor mondiale, după ce a acceptat în acest an achiziţionarea vechiului său rival. Credit Suisse a devenit o putere în Orientul Mijlociu sub conducerea lui Bruno Daher, fostul şef al acestei regiuni.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici