(P) Abonamentul Genius devine mai flexibil şi poate fi achiziţionat acum şi lunar

  • •Abonamentul anual îşi menţine preţul de 99 de lei, iar costul pentru un abonament lunar este de 19,90 lei
  • •Clienţii care aleg abonamentul lunar au parte de toate beneficiile Genius: livrare gratuită şi oferte exclusive în 4 aplicaţii: eMAG, Tazz, Fashion Days şi Freshful
  • •Un client Genius care foloseşte toate cele 4 aplicaţii în luna gratuită de trial, plasează, în medie, 9 comenzi pe lună, amortizând astfel costul abonamentului în perioada de încercare
641 afișări
Imaginea articolului (P) Abonamentul Genius devine mai flexibil şi poate fi achiziţionat acum şi lunar

(P) Abonamentul Genius devine mai flexibil şi poate fi achiziţionat acum şi lunar

Începând de azi, Genius, abonamentul la cumpărături gratuite şi oferte speciale este disponibil şi lunar, cu aceleaşi beneficii ca cel anual, în patru aplicaţii de ecommerce: eMAG, Tazz, Fashion Days şi Freshful. 

Abonamentul anual îşi menţine preţul de 99 de lei, iar cel lunar vine la preţ de 19,90 de lei. Pentru oricare dintre variante ar opta, clienţii Genius beneficiază de o perioadă de testare gratuită de o lună.

„Odată cu introducerea abonamentului lunar, Genius devine mai flexibil şi mai accesibil şi vine în sprijinul celor care poate au planuri de cumpărături pe termen mai scurt, dar liste de cumpărături lungi, iar timpul nu le permite să stea blocaţi în trafic. Totodată, fie că e vorba de alimente, produse pentru casă sau mâncare de la restaurant, clienţii au acum posibilitatea de a beneficia de livrare gratuită şi nenumărate avantaje în eMAG, Tazz, Fashion Days şi Freshful şi astfel să facă economii la bugetul personal. După această lună, clienţii pot să reînnoiască abonamentul lunar în orice altă lună îşi doresc,” a declarat Andrei Şercanean, VP ecommerce services eMAG. 

Pe parcursul perioadei de încercare de 30 de zile, un client Genius care plasează comenzi în toate cele patru aplicaţii efectuează, în medie, nouă comenzi, reuşind să economisească 110 lei. Astfel costul abonamentului anual de 99 de lei este amortizat încă din perioada de testare. Un client activ eMAG plasează, în medie, mai bine de două comenzi pe parcursul perioadei de încercare a abonamentului Genius de 30 de zile, asemănător unui client Fashion Days sau Freshful. La rândul său, un client Tazz plasează, în medie, aproape 4 comenzi pe lună.

Pe eMAG, abonaţii Genius beneficiază de livrare gratuită, inclusiv în weekend, şi retur gratuit pentru mai mult de 5 milioane de produse, iar pe Tazz au livrare gratuită pentru comenzi de la peste 9.000 de restaurante sau magazine marcate Genius. De asemenea pe Fashion Days, utilizatorii Genius beneficiază de livrare gratuită şi prioritară pentru peste 155.000 de articole de la branduri premium. În Freshful, oferta Genius numără asemenea unui hypermarket online peste 20.000 de produse pentru care utilizatorii beneficiază de livrare gratuită a tuturor comenzilor de peste 150 lei şi, săptămânal, de oferte exclusive pentru membrii Genius în aplicaţia Freshful.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici