Patriciu: Mic.ro nu este aproape nici de vânzare, nici de insolvenţă

Omul de afaceri Dinu Patriciu, proprietarul lanţului de magazine Mic.ro, a declarat joi că a trebuit să restructureze reţeaua, dar că nu se pune nici problema vânzării şi nici a insolvenţei, aşa cum s-a vehiculat în ultima perioadă în presă.

1893 afișări
Imaginea articolului Patriciu: Mic.ro nu este aproape nici de vânzare, nici de insolvenţă

Dinu Patriciu (Imagine: Thomas Campean/Mediafax foto)

"Nici, nici", a afirmat Patriciu, întrebat dacă Mic.ro este mai aproape de o vânzare sau de intrarea în insolvenţă.

El a afirmat că în ultima perioadă a trebuit să restructureze afacerea şi să reinvestească în ea.

"În România este foarte greu să finanţezi o afacere prin credit", a continuat omul de afaceri.

Referitor la cererile de insolvenţă ale Mic.ro venite din partea câtorva creditori, Patriciu a afirmat că "se rezolvă", dar a refuzat să facă publică valoarea datoriilor lanţului de magazine.

Patriciu deţinea în luna septembrie, prin intermediul Mercadia Holland, 830 de magazine Mic.ro, dintre care 720 fixe şi 110 mobile, şi 58 de unităţi Macro şi miniMax.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici