Peste 300.000 de lei - asigurările RCA pentru maşinile Camerei Deputaţilor

Societatea Allianz-Ţiriac va asigura parcul auto al Camerei Deputaţilor pentru răspunderea civilă auto (RCA) în perioada 1 aprilie 2010 - 31 martie 2011, valoarea primei de asigurare ridicându-se la 301.000 lei, potrivit unui anunţ al autorităţii contractante publicat pe www.e-licitatie.ro.

24 afișări
Imaginea articolului Peste 300.000 de lei - asigurările RCA pentru maşinile Camerei Deputaţilor

Peste 300.000 de lei - asigurările RCA pentru maşinile Camerei Deputaţilor (Imagine: Laszlo Mihaly/Mediafax Foto)

Poliţa acoperă cele 500 autovehicule şi două remorci din dotarea Camerei Deputaţilor şi două autoturisme din dotarea Institutului Român pentru Drepturile Omului.

Contractul a fost atribuit la 23 martie.

Alături de Allianz-Ţiriac, la licitaţie au depus oferte şi alţi trei asigurători.

Potrivit datelor din 2009, societatea este cel mai mare asigurător local, cu prime subscrise de 1,286 miliarde de lei, în scădere cu 97 milioane de lei faţă anul 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici