Pogonaru a demisionat din Consiliul de Supraveghere al BCR, pentru a evita un conflict de interese

Florin Pogonaru a demisionat din funcţia de membru al Consiliului de Supraveghere al BCR, pentru a evita un conflict de interese, întrucât o firmă a omului de afaceri şi un fond internaţional vor încheia un parteneriat care va cumpăra credite neperformante de la băncile româneşti, inclusiv BCR.

178 afișări
Imaginea articolului Pogonaru a demisionat din Consiliul de Supraveghere al BCR, pentru a evita un conflict de interese

Pogonaru a demisionat din Consiliul de Supraveghere al BCR, pentru a evita un conflict de interese (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Anunţul încetării mandatului lui Pogonaru în Consiliul de Supraveghere al BCR la 1 decembrie a fost făcut de către Central European Financial Services, firmă fondată de Pogonaru şi unde acesta este partener.

Pogonaru face parte din Consiliul de Supraveghere al BCR din ianuarie 2008 şi ocupă de asemenea funcţia de preşedinte al Asociaţiei Oamenilor de Afaceri din România.

Din Consiliul de Supraveghere al BCR - cea mai mare bancă din România, deţinută de grupul austriac Erste - mai fac parte, în calitate de membru, Tudor Ciurezu, Herbert Juranek, Brian O'Neill, Gernot Mittendorfer, respectiv Andreas Treichl (vicepreşedinte) şi Manfred Wimmer (preşedinte).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici