Ponta: Reziliem contractul la DN Craiova-Calafat dacă ritmul lucrării nu va fi menţinut

Conducerea CNADNR a fost convocată pentru discuţii privind stadiul lucrărilor la drumul naţional Craiova-Calafat, care va prelua traficul rutier de pe noul pod Calafat-Vidin, şi i s-a transmis că înţelegerea cu constructorii va fi reziliată dacă proiectul întârzie, a anunţat premierul Victor Ponta.

389 afișări
Imaginea articolului Ponta: Reziliem contractul la DN Craiova-Calafat dacă ritmul lucrării nu va fi menţinut

Ponta: Reziliem contractul la DN Craiova-Calafat dacă ritmul lucrării nu va fi menţinut (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

El a apreciat că, până în prezent, s-a lucrat "extraordinar de bine", dar a avertizat că, dacă ritmul de execuţie nu va fi păstrat, atunci contractul va fi reziliat.

"Sper să nu se întâmple acest lucru, pentru că pierdem din nou timpul cu licitaţiile", a adăugat Ponta.

Primarul municipiului Calafat, Mircea Guţă, a declarat recent în presa locală că lucrările pentru reabilitarea DN 56 Craiova-Calafat trebuie urgentate, întrucât actuala infrastructură rutieră din zonă nu va putea suporta traficul de pe podul de peste Dunăre Calafat-Vidin

El a arătat că, pentru reabilitare, DN56 Craiova-Calafat a fost împărţit în două tronsoane, respectiv Craiova-Galicea Mare şi Galicea Mare-Calafat, pentru care lucrează firmele Delta ACM şi, respectiv, Mochlos SA.

Cele două tronsoane ale DN 56 Craiova-Calafatau o lungime de 84 de kilometri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici