Porsche România a vândut primul Lamborghini de când este dealer

Dealerul auto Porsche România a vândut în luna mai primul Lamborghini de când reprezintă marca pe plan local, din 2008, un model care a costat peste 250.000 de euro cu TVA, a declarat agenţiei MEDIAFAX Adrian Paşcu, director de brand în cadrul importatorului.

190 afișări
Imaginea articolului Porsche România a vândut primul Lamborghini de când este dealer

Porsche România a vândut primul Lamborghini de când este dealer (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Modelul vâdut se numeşte LP 560-4 Spyder şi a fost lansat pe piaţă în anul 2008.

Dealerul a vândut anul acesta şi patru maşini Bentley, dintre care trei au fost autoturisme rulate. Cele patru Bentley au fost vândute cu preţuri cuprinse între 70.000 şi 220.000 euro.

Porsche România este importator pe plan local pentru marcile Volkswagen, Audi, Bentley, Lamborghini, Seat, Skoda şi Porsche.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici