Poşta vrea să ia un credit de 100 de milioane de lei pentru acoperirea restanţelor din colectarea numerarului

Compania Naţională Poşta Română vrea să contracteze un credit de 100 milioane de lei pentru acoperirea parţială a unor sume restante din activitatea de colectare a numerarului (cash collection), costul împrumutului fiind estimat la 13 milioane lei pentru doi ani.

104 afișări
Imaginea articolului Poşta vrea să ia un credit de 100 de milioane de lei pentru acoperirea restanţelor din colectarea numerarului

Poşta vrea să ia un credit de 100 de milioane de lei pentru acoperirea restanţelor din colectarea numerarului (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Ofertele vor fi deschise la 11 noiembrie, conform anunţului de participare publicat pe www.e-licitatie.ro.

Garanţia de participate la licitaţie a fost stabilită la 200.000 lei.

Cu afaceri de 1,26 miliarde de lei în 2012, Poşta este cel mai mare operator local de profil şi are o reţea teritorială de 5.600 de unităţi.

Acţionarii CNPR sunt Ministerul pentru Societatea Informaţională - 75% şi Fondul Proprietatea - 25%.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici