Premieră în România: tranzacţie în valoare de 2 milioane de euro pentru un teren, realizată în monedă virtuală OneCoin

Un grup de oameni de afaceri a realizat cea mai mare tranzacţie cu moneda digitală OneCoin din România, de aproape 2 milioane de euro, pentru un teren din Băicoi, jud. Prahova, pe care urmează să fie realizat un cartier de locuinţe.

9854 afișări
Imaginea articolului Premieră în România: tranzacţie în valoare de 2 milioane de euro pentru un teren, realizată în monedă virtuală OneCoin

Premieră în România: tranzacţie în valoare de 2 milioane de euro pentru un teren, realizată în monedă virtuală OneCoin

Potrivit datelor din platforma de tranzacţionare, investitorii au plătit 89.588,38 OneCoin pentru terenul de 7.000 mp situat pe DN1 Ploieşti-Braşov, sumă ce reprezintă echivalentul a aproape 2 milioane de euro.

Aceasta ar fi cea mai mare tranzacţie cu moneda digitală OneCoin realizată vreodată în România, pe platforma de ecommerce DealShaker, informează un comunicat. OneCoin este o monedă digitală bazată pe criptografie. La fel ca si codul de bare, sau seria trecută pe o factura, fiecare monedă digitală este unică. Spre deosebire de alte criptomonede precum Bitcoin, OneCoin este folosită exclusiv pentru tranzacţiile dintre persoanele membre ale comunităţii, pe platforma DealShaker.

În ultimul an, la nivel internaţional, numărul tranzacţiilor cu OneCoin a crescut de la 7 milioane la 150 de milioane, platforma înregistrând un rulaj de peste 3 miliarde de euro. Oameni de afaceri din 190 de ţări sunt prezenţi pe platforma Deal Shaker.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici