Preţul aurului a atins un nou record

Preţul aurului a urcat vineri la un nou nivel record, aproape de 1.260 dolari pe uncie, ca urmare a interesului investitorilor pentru plasamente considerate sigure, transmite Reuters.

86 afișări
Imaginea articolului Preţul aurului a atins un nou record

Preţul aurului a atins un nou record (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Recordul precedent era de 1.251,2 dolari.

Aurul pe piaţa spot a atins un maxim al şedinţei de 1.257,85 dolari pe uncie, înainte de a reveni la 1.256,45 dolari pe uncie la 12:15 GMT (15:15 ora României) pe piaţa europeană, comparativ cu 1.243,4 dolari în finalul zilei precedente pe bursa din SUA.

În tranzacţiile futures, cu livrare în luna august, cotaţia aurului pe piaţa din SUA a atins, de asemenea, un nivel record, de 1.260.9 dolari pe uncie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici