Primul telefon full 3D din lume. Cum arată LG Optimus 3D

Smartphone-urile intră în era tridimensională. Compania coreeană LG a confirmat că va lansa, pe 14 februarie, la Mobile World Congress, care va avea loc la Barcelona, Optimus 3D, primul telefon tridimensional din lume.

131 afișări
Imaginea articolului Primul telefon full 3D din lume. Cum arată LG Optimus 3D

Primul telefon full 3D din lume. Cum arată LG Optimus 3D (Imagine: www.gandul.info)

Optimus 3D va rula sistemul de operare Android, va fi dotat cu procesor dual-core, cu ecran 3D stereoscopic şi cu o cameră capabilă să înregistreze imagini tridimensionale. Ca şi în cazul Nintendo 3DS, utilizatorii nu vor avea nevoie de ochelari speciali pentru a vizualiza imaginile de pe Optimus 3D. Potrivit unor zvonuri de pe piaţa IT, ecranul 3D va fi mai mare de 4 inci, scrie gizmosync.com. Deşi telefonul nu a fost testat încă, Arstechnica.com pare să nu aibă o părere atât de bună despre durata de viaţă a bateriei.

Citeşte mai multe despre primul telefon full 3D din lume pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici