Proiectul rezidenţial Cosmopolis se extinde cu 500 locuinţe în 2016, investiţiile sunt de 20 milioane de euro

Opus Land Development, dezvoltatorul proiectului rezidenţial Cosmopolis din zona de nord a Capitalei, va investi în acest an circa 20 milioane euro pentru a construi 500 de apartamente şi vile în cadrul proiectului,la care se va adăuga un strip mall cu o suprafaţă închiriabilă de 3.500 metri pătraţi

717 afișări
Imaginea articolului Proiectul rezidenţial Cosmopolis se extinde cu 500 locuinţe în 2016, investiţiile sunt de 20 milioane de euro

Proiectul rezidenţial Cosmopolis se extinde cu 500 locuinţe în 2016, investiţiile sunt de 20 milioane de euro (Imagine: Captura Video)

"2015 a fost un an bun, cumpărătorii fiind tot mai decişi, pe fondul stabilizării preţurilor şi îmbunătăţirii ofertelor de creditare. Am înregistrat o creştere de 34% a vânzărilor în Cosmopolis, ajungând astfel la peste 1.000 de locuinţe vândute în trei ani", a declarat într-un comunicat Gabriel Voicu, director New Homes division în cadrul Coldwell Banker Affiliates of Romania, manager şi agent exclusiv al Cosmopolis.

Cosmopolis are în prezent 2.100 de locuinţe finalizate, cu peste 3700 de locuitori.

Investiţiile programate pentru 2016 vor fi direcţionate şi către continuarea dezvoltării infrastructurii generale din cadrul proiectului, cea mai importantă facilitate care va fi dezvoltată în acest an fiind un strip mall cu o suprafaţă închiriabilă de 3500 de metri pătraţi.

Centrul comercial va avea un supermarket Carrefour, cu o suprafaţă de 1200 de metri pătraţi, un magazin miniPrix şi trei restaurante. Strip mall-ul este deja preînchiriat în proporţie de 50% urmează să fie finalizat în vara acestui an.

Mall-ul va mai include un cabinet medical generalist, petshop şi clinica veterinară, o măcelarie, o curăţătorie, spălătorie auto, o cofetărie, un magazin de amenajări interioare, unul de produse bio, beauty salon, un bistro şi alte spaţii de servicii şi va dispune de o parcare cu 60 de locuri.

În acest an vor mai fi construite două piscine exterioare, mai multe terenuri de sport şi se va continua dezvoltarea infrastructurii rutiere a proiectului, care are în prezent peste 12 kilometri de drumuri publice.

Cosmopolis este amplasat în zona de nord-est a Bucureştiului, în apropiere de Şoseaua de Centură, între podurile din Pipera-Tunari şi Andronache-Ştefăneştii de Jos.

Până în prezent, investiţiile în cadrul Cosmopolis s-au ridicat la aproximativ 268 de milioane de euro, în construcţia de locuinţe, infrastructură, spaţii comerciale şi spaţii verzi.
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici