Renault vrea să producă în Coreea de Sud o maşină de lux destinată Rusiei şi statelor arabe

Constructorul auto francez Renault vrea să producă în Coreea de Sud o maşină de lux care va comercializată pentru început în Rusia şi statele arabe, potrivit publicaţiei La Tribune.

25 afișări
Imaginea articolului Renault vrea să producă în Coreea de Sud o maşină de lux destinată Rusiei şi statelor arabe

Renault vrea să producă în Coreea de Sud o maşină de lux destinată Rusiei şi statelor arabe (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

"Superlimuzina", derivată din modelul berlinei SM7, este construită de subsidiara sud-coreeană a Renault, Renault Samsung şi va fi comercializată în Rusia şi în statele Golfului, prioritatea nefiind Franţa, menţionează La Tribune.

Renault a început deja în toamna anului trecut să comercializeze modelul Latitude, o berlină de familie construită, de asemenea, în Coreea de Sud. Limuzina de lux este destinată marilor pieţe mondiale.

Noua maşină va fi, însă, "mai mare şi mai rafinată" decât Latitude, subliniază publicaţia franceză.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici