Richard Branson a vândut acţiuni Virgin Galactic pentru a-şi finanţa celelalte proiecte. Suma este uriaşă

Fondatorul Virgin Galactic, Sir Richard Branson, a vândut acţiuni în valoare de 300 de milioane de dolari ale companiei de turism spaţial, în această săptămână, pentru a-şi finanţa celelalte proiecte, relatează CNBC.

727 afișări
Imaginea articolului Richard Branson a vândut acţiuni Virgin Galactic pentru a-şi finanţa celelalte proiecte. Suma este uriaşă

Richard Branson a vândut acţiuni Virgin Galactic pentru a-şi finanţa celelalte proiecte. Suma este uriaşă

Branson, prin intermediul grupului său Virgin Investments, a vândut 10,4 milioane de acţiuni Virgin Galactic la diferite preţuri, cuprinse între 25,75 dolari şi 34,39 dolari pe acţiune, potrivit unei înregistrări a SEC.

Acţiunile Virgin Galactic au scăzut cu până la 3% vineri faţă de închiderea anterioară, de 25,94 dolari pe acţiune.

„Grupul Virgin continuă să fie cel mai mare acţionar unic la Virgin Galactic”, a declarat într-un comunicat compania mamă a lui Branson. Firma a adăugat că „intenţionează să utilizeze veniturile din această vânzare pentru a-şi susţine portofoliul de afaceri globale de agrement, vacanţă şi călătorii care continuă să fie afectate de impactul pandemiei COVID-19, pe lângă sprijinirea dezvoltării şi creşterii afaceri noi şi existente. ”

Vânzarea este a treia a lui Branson de când Virgin Galactic a devenit companie publică în 2019, după vânzările sale anterioare în valoare de 504,5 milioane de dolari şi 150,3 milioane de dolari din mai 2020 şi, respectiv, din aprilie 2021.

Branson a recuperat peste 950 de milioane de dolari din investiţia sa în compania spaţială prin vânzări de acţiuni. Virgin Galactic a strâns peste 1 miliard de dolari din investiţii private, înainte de a deveni publică, potrivit SEC.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici