România acordă R. Moldova sprijin nerambursabil de 100 milioane euro

Preşedintele Traian Băsescu a anunţat, miercuri, la Chişinău, că România va oferi un sprijin financiar nerambursabil în valoare de 100 milioane de euro pentru proiecte de infrastructură în educaţie şi pentru proiecte de importanţă locală.

43 afișări
Imaginea articolului România acordă R. Moldova sprijin nerambursabil de 100 milioane euro

România acordă R. Moldova sprijin nerambursabil de 100 milioane euro (Imagine: Daniel Mihăilescu/Mediafax Foto)

"România va oferi un sprijin financiar nerambursabil derulabil în patru ani, între 2010-2013 inclusiv, bani care vor fi daţi în patru tranşe anuale, destinaţi proiectelor de infrastructură în educaţie şi proiectelor de importanţă locală", a declarat Traian Băsescu.

El a ţinut să menţioneze că sprijinul financiar nerambursabil se face cu respectarea standardelor europene de finanţare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici