România, printre cele mai ieftine ţări din Europa după costul închirierii un birou complet echipat

România este una din cele mai ieftine ţări din Europa la închirierea de spaţii de birouri instant, complet mobiliate şi echipate, cu servicii la dispoziţie, care pot fi utilizate pe perioade flexibile de timp, cu un cost de circa 200 de euro/lună.

150 afișări
Imaginea articolului România, printre cele mai ieftine ţări din Europa după costul închirierii un birou complet echipat

România, printre cele mai ieftine ţări din Europa după costul închirierii un birou complet echipat (Imagine: Shutterstock)

Birourile instant, cu toate serviciile incluse, sunt o soluţie din ce în ce mai folosită de către tinerii antreprenori din IT&C, dar şi de către consultanţi în afaceri sau alte profesii imobiliare, care nu vor ducă grija întreţinerii unui birou permanent, ci doar să se folosească de unul complet echipat, într-un cost bine ţinut sub control, se arată într-un comunicat al firmei Flash Office Solutions, activă pe piaţa serviciilor instant offices din Bucureşti.

Antreprenorii care închiriază astfel de spaţii beneficiază în tariful final de toate facilităţile - mobilier, recepţie, sală de întâlnire, fax, telefon, curăţenie zilnică, pază, acces la bucătărie, conexiune performantă la Internet, sistem de video-conferinţe, imprimantă profesională, dar şi parcare pentru biciclete şi zonă de lounge.

Printre primii clienţi ai Flash Office Solutions se numără firme din domeniul IT&C şi HR, domenii care au nevoie de cea mai dezvoltată infrastructură de lucru şi cele mai bune dotări pentru activitatea de zi cu zi.

"Serviciile de instant offices sunt de două ori mai ieftine în România decât în Grecia şi Germania şi de patru ori mai ieftine decât în Franţa. Preţuri mai mici se găsesc doar în Bulgaria şi Lituania, ambele ţări având însă o populaţie mult mai mică decât România şi implicit o cerere sub cea din România", a declarat Ilinca Dumitru, sales coordinator, Flash Office Solutions.

În Bulgaria tarifele pentru aceste servicii sunt de 105 euro/lună, iar în Lituania de 115 euro/lună. În Austria şi Portugalia, costurile sunt similare cu cele de pe piaţa locală, iar cele mai scumpe ţări din Europa, după acest indicator, sunt Slovacia şi Franţa cu 800 de euro/lună.

Compania Flash Office Solutions a fost înfiinţată în 2013, iar prima locaţie operaţională cu spaţii de instant&offices este disponibilă în clădirea Armand Călinescu 26.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici