România şi Ungaria deschid noul punct de trecere a frontierei, Nădlac II - Csanadpalota

România şi Ungaria vor deschide punctul de trecere a frontierei Nădlac II - Csanadpalota, destinat traficului de persoane şi mărfuri, care nu va include transportul de mărfuri ce trebuie controlate fitosanitar şi veterinar, transportul de mărfuri periculoase, precum şi tranzitul vehiculelor lente.

757 afișări
Imaginea articolului România şi Ungaria deschid noul punct de trecere a frontierei, Nădlac II - Csanadpalota

România şi Ungaria deschid noul punct de trecere a frontierei, Nădlac II - Csanadpalota (Imagine: Marian Buga/Arhiva Mediafax Foto)

Guvernul a apobat, miercuri, printr-o hotărâre, deschiderea acestui nou punct de trecere a frontierei.

Pentru acest proiect, bugetului Ministerului Afecerilor Interne a fost suplimentat cu 280.000 lei, din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, pentru Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră, în vederea achiziţionării de echipamente necesare completării dotării şi operaţionalizării punctului de trecere a frontierei.

Amenajarea Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II (România) – Csanadpalota (Ungaria) este inclusă în proiectul autostrăzii Nădlac-Arad, care face parte din Reţeaua – Europeană de Transport (TEN-T), ce tranversează România şi care are ca obiectuiv conexiunea între Autostrada (A1) şi Autostrada (M43).

În urmă cu o săptămână, surse oficiale declarau pentru MEDIAFAX că Ponta intenţionează să participe, în 11 iulie, la deschiderea punctului de frontieră Nădlac (România)-Csanadpalot (Ungaria).

Premierul Victor Ponta s-a întors în România şi a mers, miercuri dimineaţă, la Guvern, el putând fi văzut intrând, în cârje, în Palatul Victoria, înainte de şedinţa Executivului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici