Se redeschide traficul pe podul de la Mărăcineni

Restricţiile de circulaţie de pe podul din Mărăcineni, judeţul Buzău, care reprezintă principala legătură între Muntenia şi Moldova, vor fi ridicate începând de joi dimineaţă, după patru luni de lucrări, anunţă CNAIR.

1930 afișări
Imaginea articolului Se redeschide traficul pe podul de la Mărăcineni

Se redeschide traficul pe podul de la Mărăcineni

Joi, în jurul orei 7.00, se redeschide circulaţia rutieră pe sensul Râmnicu Sărat - Buzău pentru toate categoriile de autovehicule pe podul situat pe DN2, km 114+570, la Mărăcineni, judeţul Buzău, anunţă CNAIR.

Lucrările de reparaţii ale podului au început în 19 aprilie şi au constat în reparaţii ale plăcii din beton armat existente şi executarea unei plăci de suprabetonare peste placa existentă, înlocuirea hidroizolaţiei şi a căii pe pod, înlocuirea rosturilor de dilataţtie, sablarea şi vopsirea tablierului metalic şi montarea parapetelui de siguranţă cu nivel de protecţie superior.

Contractul de lucrări a fost încheiat între DRDP Bucureşti şi SC Freyrom SA şi este în valoare de 3.568.654,70 lei fără TVA, sumă alocată de la bugetul de stat pentru lucrări de întreţinere periodică, potrivit Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici