Şeful grupului Renault se aşteaptă la scăderea vânzărilor auto în Europa anul acesta

Vânzările la nivelul industriei auto din Europa vor înregistra o scădere de 3% în acest an, a declarat, luni, la Salonul Auto de la Detroit, directorul general al Renault-Nissan, Carlos Ghosn.

104 afișări
Imaginea articolului Şeful grupului Renault se aşteaptă la scăderea vânzărilor auto în Europa anul acesta

Şeful grupului Renault se aşteaptă la scăderea vânzărilor auto în Europa anul acesta (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Cel mai rezonabil scenariu (pentru vânzările auto din Europa, n.r.) este o scădere de circa 3%", a spus el.

Directorul general al Fiat, Sergio Marchionne, are de asemenea aşteptări slabe pentru anul acesta.

Marchionne, prezent la Detroit, a declarat reporterilor că anul în curs nu va fi mai bun pentru industria auto din Europa comparativ cu 2011.

Fiat, care controlează compania americană Chrysler, negociază în continuare cu statul american un eventual împrumut pentru schimbarea echipamentelor fabricilor din SUA, astfel încât Chrysler să poată produce autoturisme cu un consum de combustibil mai eficient.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici