Surpriza târgului CES 2020: Cum arată maşina electrică Vision S a companiei Sony

Gigantul japonez Sony a surprins participanţii la una dintre cele mai mari expoziţii din domeniul tehnologiei din lume, CES din Las Vegas (7 - 10 ianuarie), cu prezentarea unui model de maşină electrică denumit Vision S, transmite BBC.

1533 afișări
Imaginea articolului Surpriza târgului CES 2020: Cum arată maşina electrică Vision S a companiei Sony

Surpriza târgului CES 2020: Cum arată maşina electrică Vision S a companiei Sony

Vehiculul este un prototip conceput pentru a prezenta senzorii şi tehnologiile de divertisment ale companiei.

Pe bordul maşinii se află un ecran panoramic ultra-wide, "pentru informaţii legate de şofat şi divertisment”. Sony nu a precizat dacă are în plan să vândă maşina către potenţiali cumpărători.

 

 

 

"Ne vom intensifica eforturile pentru a contribui la viitorul mobilităţii", a declarat directorul executiv Sony, Kenichiro Yoshida, în cadrul evenimentului.

Printre caracteristicile interne ale maşinii se numără tehnologia de detectare şi recunoaştere a celor care se află în maşină, alături de controlul prin gesturi al sistemelor de entertainment.

În total, Sony a inclus 33 de senzori în prototipul Vision S. Firma japoneză este celebră pentru senzorii săi de imagine extrem de puternici care pot fi utilizaţi pentru a analiza drumul.

Foto: Profimedia

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici