Tagor începe al treilea proiect rezidenţial din România, la Timişoara. Prima fază are 107 locuinţe

Dezvoltatorul imobiliar Tagor începe construcţia unui complex rezidenţial la Timişoara, care în primă fază va cuprinde 107 de apartamente şi mai multe facilităţi, investiţie estimată la 7,3 milioane de euro, acesta fiind al treilea proiect de locuinţe al companiei pe piaţa locală.

756 afișări
Imaginea articolului Tagor începe al treilea proiect rezidenţial din România, la Timişoara. Prima fază are 107 locuinţe

Tagor începe al treilea proiect rezidenţial din România, la Timişoara. Prima fază are 107 locuinţe (Imagine: Shutterstock)

Complexul va fi dezvoltat pe un teren de 61.000 metri pătraţi, unde compania intenţionează să construiască 12 blocuri cu un număr total de peste 1.200 de apartamente şi un parc de 6.300 metri pătraţi, potrivit unui comunicat al dezvoltatorului.

"Timişoara devine cel de-al treilea proiect rezidenţial pe care Tagor îl dezvoltă în România, în cadrul unui plan de investiţii în valoare de 110 milioane de euro", se arată în comunicat.

Proiectul din Timişoara va fi dezvoltat sub brandul Urban Village, la fel ca primele două proiecte ale dezvoltatorului din Bucureşti şi Arad.

În Bucureşti, Tagor a finalizat prima fază a complexului Adora Urban Village, cu un total de 75 de apartamente. În total, proiectul din Capitală urmează să aibă 12 blocuri în Bragadiru, cu un total de 548 de apartamente, investiţie de 34,4 milioane de euro. Compania va începe anul viitor construcţia celei de-a doua faze a proiectului, care cuprinde tot două blocuri.

Tagor deţine la Arad un teren de 7 hectare, dar şi unul de 4 hectare la Pipera.

La Arad compania a anunţat că va construi 1.200 de locuinţe în total, dar în primă fază vor fi dezvoltate doar circa 100 de unităţi şi circa 50% dintr-un spaţiu comercial de 6.000 de metri pătraţi, investiţia fiind finanţată de Volksbank, cu care Tagor a încheiat deja un contract de împrumut.

Investiţiile în proiectele de locuinţe din România urmează să atragă în total până 250 de milioane de euro.

Dezvoltatorul investeşte în România în parteneriat cu fondul de investiţii Patron Capital, înregistrat în Marea Britanie, cu active de peste două miliarde de euro. Fondul a strâns anul trecut al patrulea vehicul de investiţii, cu un capital de 850 de milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici