Tesla intră în indicele S&P 500. Creştere cu aproape 10% după anunţ

Acţiunile producătorului de autoturisme electrice Tesla (simbol bursier TSLA) vor fi incluse în structura indicelui S&P 500 din 21 decembrie 2020, scrie CNBC care citează un anunţ al S&P.

243 afișări
Imaginea articolului Tesla intră în indicele S&P 500. Creştere cu aproape 10% după anunţ

Tesla intră în indicele S&P 500. Creştere cu aproape 10% după anunţ

La o capitalizare de 386 miliarde de dolari, Tesla ar fi în top 10 cele mai mari companii din S&P 500.

Ca urmare a anunţului, acţiunile Tesla se apreciază cu aproape 10% în şedinţa after-hours la bursa de pe Wall Street, respectiv aproape 40 de dolari pe unitate la circa 450 de dolari.

Compania pe care o va înlocui Tesla va fi anunţată de S&P mai aproape de 21 decembrie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici