Tinerii antreprenori merg pe mâna Guvernului: "M-am întors în ţară pentru programul derulat de stat"

Programul implementat de statul român, prin care îi ajută pe tineri cu 10.000 de euro să-şi deschidă o afacere, a născut multe speranţe în sufletele acestora. Cei mai ambiţioşi dintre ei s-au gândit la o idee de afaceri cu care să dea lovitura. Peste 625 de aspiranţi la statutul de „tineri întreprinzatori” s-au grăbit să aplice pe site-ul Agenţiei pentru IMM-uri.

55 afișări
Imaginea articolului Tinerii antreprenori merg pe mâna Guvernului: "M-am întors în ţară pentru programul derulat de stat"

Tinerii antreprenori merg pe mâna Guvernului: "M-am întors în ţară pentru programul derulat de stat" (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

Vor sa fie propriii lor şefi. Câţiva au pariat totul pe această "carte" şi speră ca firmele pe care le-au deschis să primească finanţare din partea statului şi a băncilor şi să devină profitabile cât mai curând.

Peste 625 de planuri de afaceri au fost evaluate şi acceptate de Agenţia pentru IMM-uri, iar 80% dintre tinerii care au aplicat pe site-ul agenţiei, în vederea deschiderii unei întreprinderi SRL-D, au cerut şi credit bancar.

Citeşte mai multe despre tinerii antreprenori români pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici