Udrea: "Eu şi domnul Berceanu suntem cei mai mari constructori ai Guvernului"

Întrebată de Gândul dacă nu va fi concurenţă între proiectele de drumuri şi cel de construcţie a 25.000 de case la ţară pentru doctori, Elena Udrea, ministrul Dezvoltării, susţine că "în niciun caz domnul Berceanu nu are motive de invidie. Şi eu sunt un susţinător al construirii autostrăzilor. Cu siguranţă că şi domnul Berceanu, în măsura în care sunt bani, va primi şi dânsul".

12 afișări
Imaginea articolului Udrea: "Eu şi domnul Berceanu suntem cei mai mari constructori ai Guvernului"

Udrea: "Eu şi domnul Berceanu suntem cei mai mari constructori ai Guvernului" (Imagine: Gândul)

În timp ce Transporturile spun că fără un miliard de euro în cel mai scurt timp nu numai că nu se vor construi autostrăzi, ci nici măcar nu se vor mai petici drumurile, Elena Udrea, ministrul Dezvoltării, este mai optimistă şi spune că fiecare minister va primi bani la următoarea rectificare bugetară, dacă va avea de unde.

"Eu şi cu domnul Berceanu suntem cei mai mari constructori ai Guvernului, categoric este nevoie şi de drumuri, deci banii trebuie împărţiţi", a declarat pentru Gândul Elena Udrea.

Citeşte mai multe despre nevoile de finanţare ale ministerelor gestionate de Elena Udrea şi Radu Berceanu pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici