Un bărbat a predat Poliţiei o borsetă cu 2.100 de euro, găsită pe stradă

  • Un bărbat de 48 de ani din oraşul Zărneşti, judeţul Braşov, a predat Poliţiei o borsetă în care erau documente şi suma de 2.100 de euro, pe care a găsit-o pe stradă.
  • Acesta le-a spus poliţiştilor că a găsit borseta pe o stradă din oraşul Zărneşti.
369 afișări
Imaginea articolului  Un bărbat a predat Poliţiei o borsetă cu 2.100 de euro, găsită pe stradă

Un bărbat a predat Poliţiei o borsetă cu 2.100 de euro, găsită pe stradă

Potrivit IPJ Braşov, bărbatul s-a prezentat joi la sediul Poliţiei Zărneşti, unde a predat borseta în care erau mai multe documente şi suma de 2.100 de euro.

Acesta le-a spus poliţiştilor că a găsit borseta pe o stradă din oraşul Zărneşti.

În urma verificărilor, poliţiştii l-au identificat pe proprietarul acesteia, un tânăr de 27 de ani din oraş, care şi-a recuperat astfel bunurile pierdute.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici