Un fost manager la Graffiti/BBDO, Prima TV, IRS şi Protan, numit la conducerea CFR Marfă

CFR Marfă are un nou director general, Dan Valentin Belcea, fost manager în cadrul firmei de publicitate Graffiti/BBDO, televiziunii Prima TV şi al companiilor International Railway Systems (IRS) şi Protan, cu activităţi în domeniul feroviar, respectiv al deşeurilor.

298 afișări
Imaginea articolului Un fost manager la Graffiti/BBDO, Prima TV, IRS şi Protan, numit la conducerea CFR Marfă

Un fost manager la Graffiti/BBDO, Prima TV, IRS şi Protan, numit la conducerea CFR Marfă (Imagine: Gabriel Petrescu / Mediafax Foto)

Belcea este absolvent al University of Pennsylvania-Philadelphia, PA- USA şi anterior numirii în poziţia de director general a fost membru în Consiliul de Adminsitraţie al CFR Marfă.

Până la numirea lui Belcea, conducerea CFR Marfă a fost asigurată interimar de un director general adjunct, Pavel Bărculeţ, după decesul fostului manager al companiei, Dragoş Alexandru Drăghici.

"Cu o mare experienţă în managementul unor companii cu capital privat, cariera sa a început în Statele Unite ale Americii şi a continuat în ţară ca Chief Financial Officer la Graffiti/BBDO (între 1993 şi 1994), CB Investment SRL (1995-1996), sau general manager la Prima Tv (în perioada 1996 - 2002). Din anul 2005 până în anul 2012 a ocupat funcţia de vicepreşedinte - responsabil cu dezvoltarea strategică la International Railway Systems S.A., iar din ianuarie 2010 până în prezent a ocupat funcţia de Chief Executive Officer la Protan SA", se arată într-un comunicat al CFR Marfă.

Belcea este membru în CA al CFR Marfă din februarie 2013.

CFR Marfă este cel mai mare operator de transport feroviar de marfă din România, cu o cotă de piaţă de 54,8 % la nivelul anului trecut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici