Vodafone a extins reţeaua HSPA+ în alte 15 oraşe şi localităţi

Vodafone România a extins aria de acoperire a reţelei HSPA+, care permite clienţilor acces mobil la Internet cu viteze de până la 21,6 Mbps pentru descărcare (download), şi de până la 5,7 Mbps pentru încărcare (upload), într-un număr de 15 noi localităţi, în plus faţă de Bucureşti.

44 afișări
Imaginea articolului Vodafone a extins reţeaua HSPA+ în alte 15 oraşe şi localităţi

Vodafone a extins reţeaua HSPA+ în alte 15 oraşe şi localităţi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"În urmă cu cinci ani, lansam, în premieră pe piaţa locală, serviciile 3G. În anii care au urmat, am continuat investiţiile (...). Clienţii noştri pot utiliza acum serviciile de date mobile la viteze superioare în 16 mari oraşe şi zone turistice din ţară. În continuare, extinderea acoperirii pentru serviciile de broadband mobil rămâne pentru noi o prioritate (...)", a declarat, într-un comunicat remis MEDIAFAX, directorul general al Vodafone România, Liliana Solomon.

În afară de Bucureşti, reţeaua HSPA+ a operatorului de telecomunicaţii mobile acoperă Cluj-Napoca, Timişoara, Braşov, Iaşi, Constanţa, Ploieşti, Sibiu, Arad, Baia-Mare, Piteşti, Oradea, Târgu-Mureş, Satu Mare, Mamaia şi Bran.

Serviciile de broadband mobil la viteze HSPA+ sunt disponibile clienţilor Vodafone România, rezidenţiali sau companii, prin abonamentul Internet Nelimitat Profesional, cu trafic iniţial lunar de 16 GB, la tariful de 26,99 euro/lună (TVA inclusă).

Traficul de date care depăşeşte 16 GB nu va fi taxat suplimentar, însa viteza corespunzătoare acestuia va fi de până la 128 kbps pentru descărcare şi 64kbps pentru încărcare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici